Het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd

Als ouder zie je dat je kind ergens mee zit en dat het niet lekker in z’n vel zit. Maar jullie hebben er niet helemaal de grip op die je wel zou willen.
Je kind heeft last van stress, angsten, depressieve gevoelens, onzekerheid of motivatieproblemen. Je wilt je kind dolgraag helpen, maar je weet niet goed hoe. Je voelt dat zoals het nu gaat, het niet langer meer kan. Jullie hebben al vanalles geprobeerd en dit is het moment om écht de juiste weg te gaan bewandelen.  De weg die leidt naar het einde van de problemen van je kind en een gelukkig leven. Je wilt dat je kind zich nu gelukkig voelt, maar ook dat het later terugkijkt op een gelukkige jeugd.

Als jongere herken je dit misschien wel:

•  je wilt steviger in je schoenen staan
  je wilt minder last hebben van negatieve gedachten, emoties en situaties
  je voelt je misschien soms net wat anders dan je leeftijdsgenoten
  je kan ook last hebben van stress, angst of depressieve gevoelens
  je vindt het lastig om bij jezelf te blijven. Soms vraag je je af wie je nou eigenlijk echt bent 
  je wilt jouw sterke eigenschappen het liefst inzetten als kracht in plaats van dat je je kwetsbaar voelt
  je wilt jezelf goed leren kennen zodat je je zelfverzekerd voelt. Je bent namelijk uniek zoals je bent! 

Wat is het resultaat van het coachingstraject?

Allereerst: de klachten die je kind nu heeft, zijn sterk verminderd of verdwenen.
Door de exclusieve combinatie van coaching en hypnotherapie doorbreken en veranderen we de negatieve emoties. Hierdoor vindt blijvend positieve verandering plaats in emoties, gedrag en omgaan met moeilijke situaties. Je kind ervaart minder of geen stress, angst of andere belemmerende emoties meer. 

Tijdens het coachingstraject wordt je kind zich tevens bewust van eigen kwaliteiten, valkuilen, mogelijkheden, talenten, gevoelens en gedachten. Ook gaan we aan de slag met de nieuw verkregen inzichten en vaardigheden. Denk aan:
 zelfvertrouwen
 communicatie en sociale vaardigheden
. stress-release en ontspanning
•. weerbaarheid
. eigen keuzes maken
. omgaan met nieuwe situaties (bijvoorbeeld na scheiding en schoolwisseling)
. omgaan met emoties die je in het leven ervaart.
Je hebt na het traject meer zelfvertrouwen, inzicht, veerkracht en bent in meer in evenwicht.

Jij als ouder bent ook betrokken bij het proces. Tenslotte is opvoeden en opgroeien een wisselwerking tussen ouders en kind. Je krijgt minimaal een eigen sessie om inzicht en handvatten te krijgen. De sfeer in huis verbetert en er is meer ontspanning in het gezin. 

Ik wil je even laten weten dat het met I. heel erg goed gaat. Ik heb hem al maanden niet meer boos gezien, hij volgt zijn school, interesseert zich voor andere dingen en hij is vrolijk. Nogmaals dankjewel voor alles!
– moeder van een jongen van 16

 

Ja, ik wil dit voor mijn kind!

 

.Je kind kan ook deelnemen aan de Ik Leer Leren training. In 5 bijeenkomsten leert je kind zijn eigen leerstijl, en krijgt massa’s tips hoe hij deze kan gebruiken bij het leren en maken van huiswerk. Ook omgaan met faalangst, concentratie, motivatie, plannen en organiseren komen uitgebreid aan bod. Na deze training is je kind voor de rest van zijn school- en studietijd verzekerd van succes!