Ik ben Anne van Wageningen (1981), coach voor jongeren en ouders. 

√ Ik ben HSP’er: ik beleef intens en emotioneel, ik voel tussen de regels door, ik zie alles om me heen en ik zoek diepe verbindingen in (vriendschap)relaties. Ik voel feilloos aan wat de sfeer is en hoe iemand anders zich voelt. 

√ Ik ben duidelijk, eerlijk en liefdevol direct in mijn communicatie, waar je alleen maar voordeel van hebt, want ik draai niet om de hete brei heen. Des te sneller krijgen we resultaat.

√ Ik ben open, eerlijk, kritisch en heb oog voor detail.

√ Ik ben intuïtief sterk, wat tijdens de trajecten goed van pas komt. Ik zie in de eerste sessie wat het onderliggende probleem is. En ik zorg dat je kind en jij dat ook zien.

√ Ik ben loyaal en betrouwbaar. Ik doe altijd wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Zo weet je wat je aan me hebt.

√ Ik ben moeder van 3 kinderen: een zoon en twee dochters. Mijn kinderen zijn mijn alles. Dat zal je wel herkennen!

√ Ik heb een liefde voor Italie: de taal (ik heb op mijn 24e een maand in Rome gewoond en Italiaans geleerd), het landschap, genieten van het eten en de koffie…ik hou zelfs van de supermarkt daar, al die lekkere dingen…

√ Mijn lievelingssport is tennis en van yoga dance word ik ook blij en relaxed

√ Ik mag eigenlijk wel wat meer tijd voor mezelf nemen

√ Ik ben fan van familieopstellingen. Zo bijzonder wat er aan onderliggende zaken zichtbaar wordt en zo snel kan worden opgelost.

√ Ik heb na de Havo HBO-SPH gestudeerd en daarna een reeks trainingen, cursussen en opleidingen om mezelf te blijven ontwikkelen. En die lijst wordt alleen maar langer. 

√ Ik heb 15 jaar werkervaring als jeugdzorgprofessional en als docent in het voortgezet onderwijs.

√ Dit alles hierboven neem ik mee in mijn werk als kindercoach, zodat je de beste versie van mij krijgt. Ik zorg goed voor je kind en voor jou en geef waar nodig ook een liefdevolle schop in de juiste richting. Geloof me, dat is soms echt nodig en ook erg fijn.

 

Als ik met je kind en jou aan de slag ga, zorg ik ervoor dat jullie vanuit je hart kunnen gaan leven en dat de ruis uit de communicatie verdwijnt. Je kind zit lekker in zijn vel en jij ook! Dat wil je toch liever vandaag dan morgen?
Plan nu een gratis inzichtsessie (via Skype of telefoon). Ik geef je meteen 3 waardevolle tips en ik vertel wat ik voor jullie kan betekenen.

 

Ja, ik wil een gratis inzichtsessie!