Jongerencoaching & oudercoaching
in Delft

Je kind zit niet lekker in z'n vel en je merkt aan alles dat er wat speelt. Stress, onzekerheid, motivatieproblemen of misschien kan je er maar niet de vinger op leggen wat er precies aan de hand is. Wat het ook is, het zorgt voor spanning en dat is niet fijn! Een jongerencoaching traject kan jullie helpen.
Liever oudercoaching? Of allebei? Dat kan natuurlijk ook! Met oudercoaching gaan we 1:1 kijken naar jouw triggers in het gedrag van je kind, de uitdagende situaties waar je tegenaan loopt. Ook ontdekken we de invloed vanuit jouw eigen jeugd op het probleem van nu. Hieronder lees je meer over mijn aanbod.

Jongeren
Coaching

13 - 17 jaar
Bekijk Coaching >

Jongvolwassen
Coaching

18 - 23 jaar
Bekijk Coaching >

Jongeren
Coaching

13 - 23 jaar
Bekijk Coaching >

Ouder- &
Volwassen
Coaching

Bekijk Coaching >

Ik leer leren

Training
Naast individuele coaching  kan je kind vanaf 11 jaar ook deelnemen aan de Ik Leer Leren training.
Bekijk Training >

Jongeren
Coaching

Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling zodat je weer kunt genieten van deze tijd

>  Je merkt dat het niet zo goed met je gaat als je zou willen. Je voelt je down, je piekert en voelt je onzeker en soms angstig. Je komt er alleen of met je ouders en vriend(inn)en niet meer uit.
> Je voelt dat zoals het nu gaat, het niet langer meer kan. Je bent klaar met aanmodderen en wil nu in actie komen om je issues op te lossen.
> Je hebt al van alles geprobeerd, maar dezelfde dingen komen steeds terug, wat je ook doet. Dat is super frustrerend.
> Je wilt 's ochtends blij opstaan, positief denken en doen wat voor jou goed voelt, in plaats van wat anderen van je verwachten.

Jongerencoaching kan je helpen 

Ben je in de leeftijd van 13 tot 23 jaar? Dan is jongerencoaching iets voor jou.
Je hebt een leeftijd waarop er van alles verandert. Er gebeurt super veel! School, vrienden, een relatie en studie of werk hebben een grote invloed op je leven. En helaas niet altijd op een positieve manier.
Vraag je je weleens af wie je werkelijk bent en wie je wilt zijn? Je voelt je nog niet echt de baas over jouw leven, terwijl je dat wel wilt. En daardoor kan je onzeker zijn, gaan twijfelen aan jezelf en jezelf vergelijken met anderen. Of je hebt last van depressieve gevoelens, (faal)angst, piekeren of je zet je extreem af tegen je ouders. De sfeer thuis wordt er niet beter op en je ouders maken zich zorgen.
No worries, je kan hier wat aan doen en ik kan je erbij helpen!

Als jongerencoach help ik je om te ontdekken wat je kunt doen om te dealen met heftige emoties en situaties. Ook ontdekken we waar deze vandaan komen. Zodat je weer kunt genieten van deze tijd en een moeitelozer en vrolijker leven kunt leiden!
‍‍

''Er is zoveel veranderd bij ons in huis sinds onze dochter bij jou is geweest! Ze is vrolijk en staat veel sterker in haar schoenen.''

- moeder van een meisje van 14

Na dit traject ervaart jouw kind:

defense
Moed om voor zichzelf
op te komen
emoties
Durf om emoties te
uiten
zelf liefde
Liefde voor
zichzelf en zijn omgeving
kwaliteiten
Herkenning
van de eigen
kwaliteiten
favourite
Trots door het behalen van de zelfgekozen doelen
presentatie
Lef om bijv. te spreken
voor een groep
contact maken
Kracht om contact
te maken
inzicht
Inzicht in de eigen
levenslessen
talent
Verborgen talenten
om vanaf nu te
schitteren

Door de exclusive combinatie van holistisch-energetische coaching en hypnose, ontdekt en ervaart jouw kind:

defense
Moed om voor zichzelf
op te komen
presentatie
Lef om bijv. te spreken
voor een groep
emoties
Durf om emoties
te uiten
a div block.
contact maken
Kracht om
contact te
maken
zelf liefde
Liefde voor
zichzelf
feest
Genieten van de gemaakte
stappen
inzicht
Inzicht in de eigen
levenslessen
kwaliteiten
Het feest van (h)erkenning
van de eigen kwaliteiten
talent
Talenten die
verborgen
lagen om vanaf
nu te
schitteren
favourite
Te stralen
wanneer een
zelfgekozen
doel
is behaald

''Ik heb hem al maanden niet meer boos gezien, hij volgt zijn school, interesseert zich voor andere dingen en hij is vrolijk. Nogmaals dankjewel voor alles!''

- moeder van een jongen van 16

Jongvolwassen
Coaching

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei

Je bent net begonnen met studeren of je studeert al een tijdje. De periode waar je in zit is niet altijd even makkelijk! Er wordt veel van je verwacht en je hoort opeens in de fase tussen puber en volwassen zijn. Welke plek neem je daarin eigenlijk? En past die wel echt bij jou?

Allerlei levensvragen kunnen bij je opkomen die je wiebelig maken.Hierdoor kan je stress, twijfels, onzekerheid, instabilitei, depressieve gevoelens of angst ervaren.

> Je wilt deze fase graag ontspannen door, maar je weet niet goed hoe.

> Je voelt dat zoals het nu gaat, het niet langer meer kan.

> Je hebt al vanalles geprobeerd en er is nog niet voldoende verbetering merkbaar.

> Je wilt je gelukkig voelen, en later terugkijken op een gelukkige studententijd.

Wat gaan we doen in het coachingstraject?

Ik benader jou met positieve aandacht, een echt luisterend oor, verbinding, humor en een persoonlijke aanpak. Ik doe bewust niet aan protocollaire behandelplannen, ik bied hulp op maat. Ieder mens is anders, dus een standaard aanpak werkt niet. Jij hebt dus een grote rol in de invulling van de sessies.

We veranderen en doorbreken negatieve patronen en emoties. Hierdoor vindt blijvend positieve verandering plaats in gedrag, emoties en omgaan met moeilijke situaties. Je ervaart minder of geen stress, angst of andere belemmerende emoties meer.De kracht van mijn werkwijze is dat deze geheel gericht is op jouw binnenwereld en belevingswereld. Daardoor voelt het voor jou altijd kloppend en zijn de veranderingen blijvend!

En…speciaal voor jou heb ik een traject met aangepaste tarieven. Het leven als student is al duur genoeg en geld moet geen drempel zijn om om hulp te vragen!

Ouder- &
Volwassen
Coaching

"Ring the bells that still can ring
Forget your perfect offering
There is a crack in everything
That's how the light gets in."
- Leonard Cohen -

Het ouderschap is een enorm uitdagende job. Doe je ontzettend je best en heb je tegelijkertijd het gevoel dat het anders kan of moet? En wil je de beste versie van jezelf zijn in je ouderschap? Luister dan naar wat je kind over jouw leven te vertellen heeft.

Als je kinderen krijgt, zit daar geen gebruiksaanwijzing bij. Je krijgt te maken met het gedrag en de gevoelens van je kind en je wordt geconfronteerd met wat dat bij jou oproept. Kinderen spiegelen in hun gedrag wat er in hun ouders leeft. Daarmee is jouw kind de meest doeltreffende (maar niet altijd de makkelijkste!) spiegel die je maar voorgehouden kunt krijgen. Dat maakt bij jou veel los van binnen en dat voelt soms ronduit rot.

Onderliggende gevoelens

Het gedrag van kinderen is altijd een uiting van onderliggende behoeften en emoties, zowel die van jou als van hen. Als ouders nemen we alle imprints uit onze eigen jeugd mee die op de achtergrond altijd meedraaien in hoe we reageren op situaties in het NU. Je merkt bijvoorbeeld dat je heftig kan reageren op je eigen kind, terwijl je dat eigenlijk niet wilt. Of dat je het precies doet zoals je ouders, terwijl je je had voorgenomen dit niet te doen.

Ik ontdek samen met jou wat het gedrag van je kind jou werkelijk vertelt. Doordat je inzicht krijgt in wat je kind bedoelt te zeggen met zijn gedrag, kan je er blijvend anders mee omgaan. Wanneer je dit inzicht hebt, kan je oplossen wat nodig is, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kind. Je wordt hierdoor een liefdevollere krachtige ouder, en daarmee een evenwichtige opvoeder.

Ook als je als ouder of volwassene voelt dat je stappen wilt maken die niet in directe relatie staan met je kind, kan ik je helpen en ben je van harte welkom in mijn praktijk in Delft.

Wat levert een coachingstraject je aan transformatie op?

file
Je ontdekt de
gebruiksaanwijzing
van je kind
chat
Effectief
communiceren
met je kind
emoties
Inzicht in je eigen
onderliggende
behoeften en emoties
conflict
Het verminderen
van striid en
conflicten
verwerking
Verwerken van
onderbewuste
negative ervaringen
en/of trauma's
idee
Praktische
tips in de opvoeding

familie
Je kunt regelmaat en
structuur in je gezin
aanbrengen
huis
Meer ontspanning en
gezelligheid
in huis
empowerment
Je voelt je in je kracht staan als ouder en kunt de leiding nemen in de
opvoeding

''Doordat ik mijn eigen issues heb aangepakt, staat mijn dochter veel steviger in het leven. Bijzonder hoe snel dat kan veranderen!''

- moeder van een meisje van 16

Er zijn twee manieren om de training te volgen:

coaching traject
Een individueel
coachingstraject
(1 of 2 deelnemers)
groepstraining
Een groepstraining
(3 tot 6 deelnemers)

De bijeenkomsten

empowerment
De groepstraining bestaat it 5 bijeenkomsten van anderhalf ur. De individuele training bestaat it 5 bijeenkomsten van een vur. De lessen hebben ieder hun eigen thema en aan het eind van iedere les maakt het kind zelf een actieplan
waarmee het de komende tijd aan de slag gaat.

De tarieven

Individuele training: €432.50 inclusief werkboek
(ter waarde van € 32,50)
Groeps training: €215,00 inclusief werkboek
(ter waarde van € 32,50)
ik leer leren trainer

Ik Leer Leren

Training

Ik Leer Leren is een training voor kinderen vanaf groep 8 die vastlopen in hun schooltaken en leerwerk. Ik Leer Leren is geen huiswerkbegeleiding en ook geen verzameling tips of trucjes, maar een methode die uitgaat van al aanwezige kwaliteiten. Kinderen ontdekken zélf wat werkt en hoe ze hun leerwerk optimaal kunnen plannen en uitvoeren.

Met de Ik Leer Leren training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten..

Het programma is geschikt voor:

  • Kinderen in de bovenbouw van de basisschool
  • Hoogbegaafde kinderen
  • Brugklassers
  • Jongeren in het MBO en HBO
  • Kinderen in het voortgezet onderwijs die plotseling merken dat het leren niet meer gaat zoals voorheen

Voor meer informatie kun je ook kijken op de landelijke website van de training. Klik hiervoor de button ‘Bekijk website’.