portrait Anne

Hi, ik ben Anne

Toen ik in 2007 moeder werd merkte ik meteen dat ouderschap veel meer omvatte dan alleen opvoeden. Ik leerde mezelf kennen op een manier die ik nog nooit had ervaren. En dat was mooi, maar soms ook intens!
Ik leerde met vallen en opstaan dat ik op mijn intuïtie mocht vertrouwen. Ik voelde de oprechte hart-tot-hart connectie met mijn kind en van hieruit groeiden wij samen op. Hij als kind en ik als ouder. Toen ik later opnieuw moeder werd van twee dochters, ging de reis in mezelf en mijn familiesysteem verder. Nu ben ik als ouder waar ik wil zijn. En dat is precies wat ik jou en jouw kind ook gun!

Gratis kennismaking >

bij Anne

  • Niets is belangrijker dan het welzijn van je kind en een warme ouder-kind relatie. Het is het investeren waard want het vormt de basis voor jullie geluk, nu én later.

    Als holistisch coach en therapeut in Delft begeleid ik jongeren en ouders bij deze reis. Ik kijk daarbij altijd naar zowel de ouder als het kind. Jullie zijn elkaars spiegels en in mijn trajecten maak ik daar dankbaar gebruik van. Wat probeert jouw kind jou te vertellen met zijn gedrag en welke schaduwkanten heb jij als ouder? Het draagt allemaal bij aan dat wat jullie samen meemaken en hoe jullie hier mee omgaan.

    Ik ben er voor jou om patronen te doorbreken, de juiste mindset te creëren en daar waar nodig geef ik je een liefdevolle schop in de juiste richting. Het kan soms net dat zetje zijn dat je nodig hebt.

Gratis kennismaking >
Sublogo

meer over mij

Als kind voelde ik altijd al aan hoe anderen zich voelden. Ik zag een soort diepere laag die anderen niet zagen. Dit maakte dat ik me anders voelde dan de rest en het bracht ook een soort eenzaamheid met zich mee. Naarmate ik ouder werd kwam ik erachter dat dit te maken heeft met mijn hoogbegaafd- en hooggevoeligheid en sterk ontwikkelde intuïtie. Ik voel feilloos aan wat er leeft in anderen en wat de knelpunten zijn in een relatie tussen ouder en kind. Als holistisch coach en therapeut is dit mijn kracht en missie geworden!

Voordat ik in 2017 mijn praktijk startte werkte ik 15 jaar als jeugdzorg professional en als docent in het voortgezet onderwijs.

Ik heb SPH en MWD gestudeerd. Daarnaast heb ik een hele reeks nascholingen gedaan in het holistisch, energetisch en systemisch werk (ik doe dat nog steeds jaarlijks). Denk hierbij aan familie- en opvoedopstellingen, EFT, hypnotherapie, brainspotting, kinderbrein & bewegen, KIE (de NEI-spiertest) en Positive Discipline. 

Ik ben trotse moeder van een zoon (2007) en twee dochters (2014 en 2016).

in de media

Wat te doen met een tienerzoon deze zomer? Lees hier het artikel uit dagblad Trouw van 1 juli 2020 waarvoor ik geïnterviewd ben.