Online Academy - BIJ ANNE Coaching

Welkom bij de Online Academy! Maak jij je zorgen over je kind of loopt het even niet zo lekker? Ben je op zoek naar praktische tools & tricks met voldoende diepgang om zelf mee aan de slag te gaan? Hier vind je mijn groeiende online aanbod om jou te helpen!

E-gids

Samen-werken met je puber zonder strijd

De praktische gids voor een nieuwe levensstijl waarmee je samen gezelligheid en rust in huis creëert.

De gids voor ouders en puber(s)

  • Ik heb DE duurzame oplossing voor je om frustratie te voorkomen
  • Met 3 tips hoe je verbinding houdt met je puber
  • In 10 stappen naar een rustgevende levensstijl voor iedereen in het gezin

VAN 29,95 NU 9,95 EUR

Dat wil ik >
Bij Anne boek

Gratis E-gids

Manifesteren voor jongeren

Voor jongeren die regie over hun eigen leven willen.Wil jij weten hoe je je eigen leven kan creëren? Laat dan hier je gegevens achter en je ontvangt direct een gratis E-gids.

  • Laagdrempelig kennismaken met manifesteren
  • Leren dat je zelf een positieve wending kan geven aan je leven
  • Met praktische, herkenbare voorbeelden

GRATIS

Dat wil ik >

''Ik heb hem al maanden niet meer boos gezien, hij volgt zijn school, interesseert zich voor andere dingen en hij is vrolijk. Nogmaals dankjewel voor alles!''

- moeder van een jongen van 16

Over de Academy

Je houdt ontzettend veel van je kind, maar toch kan opvoeden soms uitdagend zijn.

Hoe ga je ermee om als je kind onzeker is, niet lekker in zijn vel zit of wanneer jullie continu strijd hebben? Wat kan je dan het beste zeggen of doen? Hoe kom je weer in verbinding? Je krijgt er helaas geen handleiding bij en door de schat aan opvoedtips die je online kunt vinden, is het als ouder soms lastig te beoordelen waar je wijs aan doet én welke informatie betrouwbaar is (of niet). Wat je in ieder geval wel zeker weet, is dat je je kind gelukkig wilt zien en daar heb je alles voor over.

In mijn Online Academy heb ik al de kennis die ik door de jaren heen als jongeren- en oudercoach heb opgedaan voor je gebundeld.

Het resultaat is een groeiend online aanbod vol praktische tips die je direct kunt toepassen. Van e-gidsen tot online cursussen, ik deel met liefde mijn tools met je die ik dagelijks toepas om ouders en hun kinderen te begeleiden. Verwacht geen standaard opvoedtips, maar diepgaande, waardevolle inzichten waarmee je het op jouw manier kunt gaan doen. Alles zodat je weer rust en ruimte voelt en weer kunt genieten van de tijd met je kind.